Garage GTC

Contacteer ons!

Geen nutteloze kosten

Efficiënte autoreparatie bij Garage GTC te Kasterlee

Door de steeds stijgende elektronica in de wagens is het noodzakelijk dat een garagist op alle vlakken thuis is. Naast de basismechaniek moet hij meer en meer op de hoogte zijn van de nieuwste, elektronische snufjes.

Tom Caymaex heeft jarenlange ervaring op vlak van diagnose en herstelling van autodefecten en kan op die manier meteen het probleem aan uw wagen achterhalen. U betaalt dus geen reusachtige factuur met ontelbaar veel werkuren maar krijgt meteen de correcte herstellingsprijs voorgeschoteld.

Bij akkoord met uitvoering van de autoreparatie in ons atelier te Kasterlee contacteren wij meteen onze leverancier die ons zo snel mogelijk de wisselstukken bezorgt.

Na afloop van de werken voeren wij uitgebreid een testrit uit om zeker te zijn dat alles correct uitgevoerd is en het probleem definitief van de baan zal zijn.

U kan ook steeds bij ons terecht voor het reviseren van uw handmatige versnellingsbak. Hierbij kijken we zorgvuldig alle onderdelen van uw versnellingsbak na en vervanhen de kapotte of versleten onderdelen.

Bel of mail ons meteen voor een afspraak of info!

Clikc+